Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи Дайкин
Тюлипс се представи успешно със свой щанд на 67-мия есенен панаир в Пловдив и успя да покаже на живо как работи иновативната термопомпена система на Daikin – Altherma. Посетителите на щанда можеха да се охладят или затоплят от въздуха чрез термопомпата и да разберат с най-големи подробности как работи системата и какви са нейните качества и предимства. Инсталацията беше окомплектована с радиатори FONDITAL (Италия), тръби и фитинги MULTITUBO (Германия) и конвектори DAIKIN (Япония).
Посрещнахме и демонстрирахме експонатите на наши дългогодишни партньори и клиенти, както и на много нови хора, заинтересовани от модерните начини за поддържане на желания комфорт у дома.

С гордост научихме, че сме сред отличените със Златен медал.

На 28.09.2011 г. на официалната церемония инж. Иван Шишков получи Златния медал на Пловдивски панаир 2011 г. за инверторната термопомпа ALTHERMA на Daikin, която осигурява топлинния комфорт вече на повече от 200 български семейства. Уникалната по рода си термопомпа ALTHERMA, която може да замести отоплителния котел на старата инсталация или да оборудва новото жилище, завладя и най-взискателната комисия, която единодушно й присъди наградата за високотехнологичен продукт, който опазва околната среда и носи изключителни ползи за потребителите, а именно: осигурява най-икономичното и удобно отопление, охлаждане и топла вода за бита.

Току що бяхме разбрали за Златния медал и щандът посети и Госпожа Меглена Кунева, която поздрави екипа на Тюлипс за наградата и си пожелахме да покорим нови върхове!