Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинГодишен семинар за 2017-та с партньорите и дистрибуторите
на фирма Тюлипс в курорта Боровец

18 май 2017г. хотел “Лион”, Боровец

Мотото на семинара беше “DAIKIN BLUEVOLUTION 2017”, тъй като водещият световен производител на отоплителна и климатична техника, фирма Дайкин, навлезе през тази година много сериозно и всеобхватно на европейския, както и на българския пазар, със своята гама уреди, работещи на новия екологичен фреон R32.

daikin blue evolution

С това термопомпите Дайкин Алтерма и климатиците Дайкин отново са пионери на пазара и диктуват тенденциите и иновативните технологии в бранша.

Друга интересна презентация беше тази на фирма Зоненкрафт Австрия (Sonnenkraft), лидер и експерт в света на слънчевите колектори и фотоволтаиците. С изложеното, гостенинът ни от Австрия – инж. Тадей Мрак, ни въведе в бъдещето на нашата независимост с помощта на безплатната слънчева енергия. Звучи футуристично, но е самата реалност, защото Зоненкрафт от дълги години развиват дейността си в посока достижения на иновации и производство на продукти, чието място е не само в настоящето, но и в бъдещето.

Sonnenkraft произвеждат само техника за соларни системи и са насочили там всичките си сили и ноу-хау, именно затова те са експертът в слънчевите системи.

sonnenkraft-logo

sonnenkraft-graphic

Освен технологично, продуктите на Зоненкрафт предоставят и модерен дизайн, което е много важно за детайли от сградите, които са видими. Това например, са слънчеви колектори Sonnenkraft SKR500 за производство на топла вода, комбинирани дизайнерски с еднакъв размер и визия на един покрив с фотоволтаици Sonnenkraft за производство на електричество.

Заедно с новостите в продуктовите гами на Дайкин и Зоненкрафт, представихме и някои от нашите изпълнени проекти и обекти през годината, където сме вложили, както най-модерните и енергоспестяващи технологии, така и нашите знания и умението ни да ги превърнем в цялостна система за осигуряване на интелигентен вътрешен климат на сградите и жилищата.

Някои от обектите, които представихме са:

Многопрофилна болница ВИТА

Еднофамилна къща в полите на Витоша

Отопление, охлаждане и БГВ с Дайкин Алтерма, наречена Кралицата на термопомпите, Зоненкрафт/Sonnenkraft слънчеви колектори за топла вода и подпомагане на отоплението и подово отопление Мултитубо Германия.