Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинВ пресата за нас

Концепцията „3-в-1“ превзема климатизацията

Концепцията „3-в-1“ превзема климатизациятаавтор: http://www.1kam1.com
публикувано в: http://www.1kam1.com/news/otstranata/11390
29. 11. 2013 г.

Концепцията „3-в-1“ постепенно превзема климатизацията. Комбинираните системи, които осигуряват отопление, охлаждане и топла вода, постепенно превземат света на климатизацията. Това доказва най-новото поколение системи Altherma от „Дайкин“, подходящи за монтиране в къщи, офис-сгради и други големи постройки.

Прочети цялата статия

 


Камини на пелети – евтино отопление с помощта на биомасата!

kamini DaVinci

автор: ka6tata.com
публикувано в: http://www.ka6tata.com/energiina-efektivnost/termopompi/article/1428
Брой 9, 2013

Пелетни камини “ DA VINCI “ са разработени и произведени съгласно последните съвременни концепции за отопление с биомаса, щадящи в максимална степен природата и околната среда.

Прочетете цялата статия

 


10 трика как да спестяваме от отоплението!

как да спестяваме от отоплениеавтор: ka6tata.com
публикувано в: http://www.ka6tata.com/energiina-efektivnost/termopompi/article/1428
Брой 9, 2013

Разходите за отопление се покачват неконтролируемо нагоре. Сметките от последния отоплителен сезон събудиха грубо много домакинства да потърсят начини за противодействие. Истина е, че всеки може да работи активно Разбира се, това не означава да живеем на студено.
Дори и с малко усилия или минимална инвестиция може да се спестят много пари за отопление. Спестените средства ще бъдат значителни и няма да са за сметка на комфорта – средно възлизат на 200 – 400 лв за стандартен апартамент. По-малко потребена енергия също е и принос към опазване на климата!

Прочетете цялата статия


ТЮЛИПС ООД- 5 успешни години в отоплението и климатизацията

recommendation1автор: ka6tata.com
публикувано в: http://www.ka6tata.com/actualno/sabitia/article/1245
12.03.2013

На 28 март 2013 година в гр. Банско фирма Тюлипс ООД проведе годишния си семинар на тема “Иновации в отоплението и климатизацията с Daikin Altherma и VRV”.
Управителят на фирмата инж. Иван Шишков обобщи постигнатите резултати от екип и партньори през изминалата година и сподели целите на компанията за бъдещо развитие и стратегия на база новостите в продуктовото портфолио на основните си партньори.

Участници в семинара бяха партньори на фирма Тюлипс ООД от София, Пловдив, Варна, Свиленград, Плевен, Сливен, Нова Загора, Кюстендил и други градове, архитекти, проектанти и изпълнители/инсталатори.


Тюлипс проведе семинар и отбеляза 5-годишен юбилей

автор: hvac-bulgaria.com
публикувано в: http://hvac-bulgaria.com/statiadetails.aspx?id=935
08.03.2013

Фирма Тюлипс проведе семинар на тема “Иновации в отоплението и климатизацията с Daikin Altherma и VRV”. Той се състоя на 28 февруари в гр. Банско. Участници в семинара бяха партньори на компанията от София, Пловдив, Варна, Свиленград, Плевен, Сливен, Нова Загора, Кюстендил и други градове на страната, архитекти, проектанти и изпълнители.

 


Българската компания „Тюлипс” бе отличена за дизайна на италианския радиатор GLOBAL VOX

GLOBAL VOX автор: TechNews.bg
публикувано в: http://technews.bg/article-27601.html
27.09.2012

Златните медали са отличие за продукти, отговарящи на европейски стандарти за качество и представляващи новост в своята област. Сред наградените, например е помпа за басейни, изработена от немска фирма според европейска директива, която ще стане задължителна чак през 2015 година. Българската компания „Тюлипс” пък бе отличена за дизайна на италианския радиатор, който предлага.

39 продукта на български и чуждестранни фирми спечелиха златни медали на Международния технически панаир в Пловдив. Три изделия получиха Наградата за иновации на Асоциацията на електротехниката и електрониката. Те са на изключително високо технологично ниво и са гордост за България, заяви председателят на Асоциацията Румен Атанасов.

 


ТЮЛИПС спечели втори златен медал за дизайн на италианския радиатор GLOBAL VOX

автор: Информационна агенция “Фокус”
публикувано в: http://www.focus-news.net/?id=n1700138
27.09.2012

Да честитим 120-годишнината на Международен панаир Пловдив и да благодарим за добрата организация, защото тук имаме възможност да се срещнем с клиенти и да покажем своите продукти, каза мениджър на българската компания „Тюлипс“. Горд съм, че нашият екип сътвори дизайна на италианския радиатор, който предлагаме, добави той.

 

 


ТЮЛИПС спечели Златен медал за термопомпа DAIKIN ALTHERMA

автор: Списание “Строители”
публикувано в: http://stroiteli.elmedia.net
02.12.2011

Фирма Тюлипс се представи успешно със свой щанд на 67-мия есенен панаир в Пловдив и показа на живо как работи иновативната термопомпена система Altherma на Daikin (Дайкин Алтерма). Посетителите на щанда усетиха ефекта на термопомпата Алтерма и разбраха с най-големи подробности как работи системата и какви са нейните качества и предимства. Инсталацията беше окомплектована с радиатори FONDITAL(Италия), тръби и фитинги MULTITUBO (Германия) и конвектори DAIKIN(Япония). На 28.09.2011 г. на официалната церемония инж. Иван Шишков получи Златния медал на Пловдивски панаир 2011 г. за инверторната термопомпа ALTHERMA на Daikin, която вече осигурява топлинния комфорт на много български семейства. Уникалната по рода си термопомпа ALTHERMA, която може да замести отоплителния котел на старата инсталация или да оборудва новото жилище, завладя и най-взискателната комисия, която единодушно й присъди наградата за високотехнологичен продукт, който опазва околната среда и носи изключителни ползи за потребителите, а именно: осигурява най-икономичното и удобно отопление, охлаждане и топла вода за бита.


автор: Мира Александрова
публикувано в: www.otoplenie.eu
ноември 2011

Разговор с Павлина Ценова – управител на Тюлипс.

Тюлипс е млада фирма в обкръжението на безмилостна конкуренция. Как спечелихте собствения си пазарен периметър?
Тюлипс скоро ще навърши четири години и наистина нашият старт съвпадна с началото на кризата. Не сме отклонявали обаче много внимание през това време на тези обстоятелства, защото имаше много работа за свършване и мога да кажа, че основното, което ни води към успеха, е вярата и позитивната ни нагласа и ангажираност към работата. Осланяме се и на дългогодишния си опит в бранша – време, през което сме научили какви са потребностите на хората и как те да бъдат щастливи и доволни, че са направили правилния избор в името на комфорта в своя дом. И не на последно място, напредъкът на фирмата е плод на нашия ентусиазиран и професионален млад екип, на който много благодаря!

Със своите водещи партньори на пазара за инверторни и термопомпени технологии Daikin-Япония, за радиатори и котли Fondital-Италия, и за тръбни системи Multitubo-Германия, Тюлипс може да предложи оптималното решение за проблема на своя клиент.

Продуктите на Daikin, Multitubo и Fondital, които горещо препоръчваме и внедряваме, са произведени според последните изисквания за икономия на енергия и опазване на околната среда и гарантирано ще бъдат актуални и през следващите десетилетия.

67-ят есенен панаир в Пловдив донесе златен медал на термопомпената система на Daikin – Altherma, което говори, че иновативният стил на компанията е високо оценен от специалистите в бранша. Какви са нейните предимства?

На последния Пловдивски панаир показахме работеща система с термопомпа Daikin Altherma и вътрешна инсталация, изградена с подово отопление Multutubo, алуминиев радиатор от ново поколение на Fondital, специалния термопомпен конвектор FWXV на Daikin, стандартен конвектор FWV на Daikin и арматура Honeywell и Rubi Zeta.

Наши гости на щанда бяха и партньорите ни от Daikin, Multitubo и Fondital – Michael Haas, Marco Tak и Carlo Benazzi.


Най-добрите енергийно ефективни решения за битови цели

Публикувано от: http://www.jilishta.com/termopompi_ototlenie.html

Перфектен комфорт през всички сезони с термопомпи DAIKIN ALTHERMA

При непрекъснато растящите цени на енергията, хората са все повече загрижени за финансовата равностойност на отоплението. И проблемът не е само в растящите цени на нафтата и природния газ, но и в ограничените запаси на изкопаеми горива, както и емисиите на CO2. Именно поради тези комплексни причини енергийно ефективните решения за отопление печелят все по-голяма популярност.

радиционните системи за отопление и котли използват изкопаеми горива, което ги прави скъпа и все по-неподходяща възможност за околната среда. Никой не желае да харчи парите си напразно, особено в настоящите условия на все още продължаващата световна финансова криза.

В тази връзка термопомпата DAIKIN Altherma е създадена като съвременна алтернатива на котлите с течно и газово гориво, която предоставя възможност за отопление, охлаждане и БГВ на жилището. Въздушно-водната термопомпа Daikin Altherma използва възобновяем източник на енергия – тя извлича топлина от въздуха в околната среда.

Тъй като две трети от топлината, получена от системата на термопомпа от въздушен източник на Daikin Altherma, са безплатни и обслужването е минимално, както и редица други предимства определят Daikin Altherma като най-доброто енергийно ефективно решение за битови цели.


Публикация за фирма Тюлипс в един от най – големите сайтове за комуникация на фирмено и лично ниво, ExpoBulgaria.com – http://expobulgaria.com/organization.php?o_id=1395


Фирма Тюлипс навърши две години

Публикувано от списание Инженеринг ревю: http://engineering-review.bg/engineering-news.aspx?id=110

В началото на настоящата година фирма Тюлипс навърши две години от основаването си, съобщиха за сп. Инженеринг ревю от офиса на компанията. “Когато стартирахме дейността на Тюлипс , през януари 2008 г., бяхме щастливи като млад и амбициозен екип да отговорим на всякакви предизвикателства в името на клиентите си и професионализма. За период от две години успяхме да реализираме устойчив растеж и високи резултати, съвместно с нашите местни партньори и чуждестранни сътрудници”, заявиха от Тюлипс.


ПЪРВИ МАЩАБЕН СЕМИНАР НА ФИРМА ТЮЛИПС

Публикувано от списание Технологичен Дом: http://tech-dom.com/statii.aspx?id=1245

Представени бяха съвременни решения за перфектен микроклимат

В края на миналата година фирма Тюлипс бе домакин на работен семинар в хотел Лион, к.к. Боровец. Интерес към тематиката на семинара “Перфектен вътрешен климат, посредством модерни енергоефективни методи за отопление и охлаждане” проявиха над 80 проектанти и инсталатори от бранша. Семинарът бе открит от инж. Иван Шишков, мениджър проекти в Тюлипс, който представи накратко дейността на компанията и присъстващите бизнес партньори от фирмите Daikin, Fondital и Multitubo.


СЪВРЕМЕННИ КЛИМАТИЧНИ СИСТЕМИ – ПРОДУКТИ И ДОСТАВЧИЦИ: ТЮЛИПС

Публикувано от списание Технологичен Дом: http://tech-dom.com/statii.aspx?id=1282

Най-ефективни решения за комфортен климат през всички сезони от фирма Тюлипс

Фирма Тюлипс представя на българския пазар модерните енергоефективни решения за отопление и охлаждане на утвърдения японски производител Daikin. Сред най-новите предложения в гамата на Daikin е термопомпата Altherma. Това е надеждна енергийна система, която преобразува неизползваната и неизчерпаема енергия на околния въздух в полезна топлина. За осигуряване на оптимален комфорт Daikin Altherma вече се предлага в два варианта – нискотемпературен и високотемпературен.


Визитката на Тюлипс публикувана в http://www.otoplenie.eu/php/firm_profiles.html?fid=1&tp_id=1&id=354

ТЮЛИПС е професионален екип, който чрез съвременни технически средства ще Ви помогне да реализирате идеята си за ефективно и рационално използване на енергията за отопление и охлаждане.


Фирма Тюлипс присъства в най – полулярните български Интернет каталози.

Намерете ни в:

Разбира се, оставаме на разположение, за да отговорим на Вашите конкретни запитвания, които можете да адресирате до нашите инженер – специалисти:

инж. ИВАН ШИШКОВ
shishkov@tulips.bg
+359 885 158 141
инж. МИХАИЛ ДРАЖЕВ
drazhev@tulips.bg
+359 885 158 211