Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи ДайкинВтори златен медал донесе екипа на фирма Тюлипс от престижния технически пловдивски панаир, есен 2012г.

Българската компания „Тюлипс” бе отличена за дизайна на италианския радиатор GLOBAL VOX и наградена със втори златен медал и диплом на есенния пловдивски панаир тази година.
Наградата беше получена от управителя на фирмата Г-жа Павлина Ценова по време на церемония проведена на 26. Септември 2012г.

В конкурса за златен медал и диплома бяха допуснати експонати, представени на панаира, намиращи се в редовно производство и представени от фирми, които са регистрирани в информационната система на Международен панаир Пловдив АД.

Да честитим 120-годишнината на Международен панаир Пловдив и да благодарим за добрата организация, защото тук имаме възможност да се срещнем с клиенти и да покажем своите продукти, каза мениджър на българската компания „Тюлипс“.

Горд съм, че нашият екип сътвори дизайна на италианския радиатор, който предлагаме и достойно спечели втори златен медал и диплом, добави той.

 

За участие в конкурса не се допускха експонати, които са:

  • стандартни резервни части и изделия;
  • изложбени модели (макети) на съоръжения и изделия;
  • технологии, които не са реализирани в действащи машини и съоръжения;
  • експонати, които са извън номенклатурата на панаира;
  • експонати, които не присъстват на панаира;