Daikin Emura

ИЗТЪНЧЕН ДИЗАЙН И АБСОЛЮТНО КАЧЕСТВО, ОСИГУРЯВАЩИ ПРЕВЪЗХОДНА ЕФЕКТИВНОСТ И КОМФОРТ

Енергийна ефективност (до):

 

N
Най-доброто от Тюлипс

ВИСОКОТЕМПЕРАТУРНА ТЕРМОПОМПА DAIKIN ALTHERMA HT 3 R32

Bluevolution R32, трето поколение термопомпи Дайкин„Изложбата за енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници“ и „Smart Cities – изложение за интелигентни градове“ за Югоизточна Европа на Виа Експо 2015 г.

Тюлипс има желание да предостави на посетителите информация за най-новите продукти на Дайкин в областта на термопомпите Дайкин Алтерма/Daikin Altherma за повече комфорт и икономия на енергия и опазване на околната среда, както и най-новите предложения в сферата на соларната техника и геотермалните приложения за дома.

На щанда на Виа Експо 2015 ще можете да видите на живо как функционират ситемите и ще получите най-изчерпателна консултация индивидуално за Вашето жилище или Вашия проект.

виа-експо-2015-енергийна-ефективност

„Изложба за енергийна ефективност и възобновяеми енергийни източници“

За 11-та поредна година ще се проведе Изложението за енергийна ефективност и възобновяема енергия с географски фокус Югоизточна Европа. То кореспондира с последните световни тенденции и ще представи енергийноефективни решения, системи за съхранение на енергия, технологии за производство на био-, хидро-, соларна-, геотермална и вятърна енергия, енергия от отпадъци и иновации в областта на електромобилната индустрия.

 

Дата на провеждане:11-13 март 2015 г.
Периодичност: Един път годишно
Поредност: 11 -то издание
Организатор: Виа Експо
Място на провеждане: Интер Експо Център, Цариградско шосе, София

glava_smart-city-bg-1000x

„Smart Cities – изложение за интелигентни градове за Югоизточна Европа“

 

Целта на Smart Cities  е да провокира вниманието на обществото, институциите и бизнеса към  големите възможности на новите технологии за изграждане на екологична дългосрочна визия на съвременните градове, в които се очаква до 2050 г. да живеят около 6,3 млрд. човека.

Изявата ще покаже ефективни решения за използване и спестяване на енергия, устойчивост и максимизиране на градските системи. Тя е логично продължение и надграждане на тематиката на Smart Buildings 2013.

Днес  80 % от европейците живеят в урбанизирани територии – градовете заемат само 2 % от територията на земята, но изразходват 75 % от енергията и отделят 80 % CO2.

Как да се намали консумацията на ресурси и екологичният отпечатък, от една страна, а от друга – да се повиши качеството на живот?

Smart Cities е иновативна концепция, която интегрира понятията – интелигентни сгради, мобилност, безжични комуникации, електроразпределение и управление на отпадъци. Тя представлява платформа от информационни системи за мениджмънт чрез събиране на  данни от всички източници, които в реално време отчитат какво се случва в градовете, взимат оптимални решения и правят прогнози.

Дата на провеждане:  11-13 март 2015 г.
Периодичност:  Един път годишно
Поредност:  2-ро издание
Организатор:  Виа Експо
Място на провеждане:  Интер Експо Център, София