ТЕРМОСИФОННА СИСТЕМА ПОД НАЛЯГАНЕ ЕЛДОМ GREENLINE

Eldom Green Line е новата концепция на ЕЛДОМ, която е резултат от дългогодишната иновационна политика на компанията, насочена към използване на възобновяеми енергийни източници и опазване на околната среда.

Позицията на най-големия български производител на бойлери, както и дългогодишния ни пазарен опит ни задължават да предложим на нашите клиенти не просто уреди, използващи алтернативни източници на енергия, но и възможността максимално да усвояват и акумулират тази енергия.

Плоски соларни панели

Плоския колектор поради своята приемлива цена е най-често използвания тип слънчев колектор за загряване на вода чрез слънчева радиация. Конструкцията на колектора включва изолирана кутия от алуминиев профил с вграден абсорбер, топлоизолация и закалено термоустойчиво стъкло с високи свойства на пропускливост и на задържане на слънчевата радиация.

Файлове за сваляне:

Вакуумно-тръбни колектори

Слънчевите колектори Eldom Green Line от вакуумно-тръбен тип позволяват целогодишна употреба, имат отлични изолационни характеристики, улавят и абсорбират максимално слънчевата (лъчева) енергия. Абсорберът и топлинната тръба са монтирани в стъклена тръба. Те са вакуумирани и осигуряват перфектна топлоизолация и трайна защита срещу корозия и други въздействия на околната среда. Усвояват бързо слънчевата радиация, както в облачно време, така и през студените зимни месеци. Трислойната защитна тръба повишава с повече от 12% ефективността на слънчевия колектор.

Файлове за сваляне: