Климатик Daikin – практичен, актуален, прагматичен и естетичен.

Защо да изберете климатик DAIKIN?

Все по-често, ни се налага използването на климатици у дома и на работното място. Но климатик DAIKIN са най –добри при изпълнение на мигновенните функции по охлаждане, отопление, пречистване и овлажняване на въздуха, като в същото време остават най – тихите и разнообрани (по модели) климатици в света. Фирма Daikin, създала климатик Daikin следва фирмената стратегия с непрекъсната работа и подобрения от десетки години насам.
Всеки климатик Daikin използва озонов безопасен фреон R-410. Това е изключително важно за планетата, тък като чрез работата си, климатик Daikin не разрушава озоновия слой. Трябва да се отбележи, че фирмата модернизира така климатик DAIKIN , че постоянно да се актуализират компресорите, използващи фреон R-410. Те се използват в климатик DAIKIN повече от 14 години и фирмата има натрупан значителен опит.
Инвестирането във високо качество на въздуха, чрез закупуването на климатик Daikin не само ще допринесе за подобряването на собственото ви здраве и комфорт, но също така и намалява разходите ви за отопление или охлаждане. С климатик DAIKIN започват вашите спестовни дни. С климатик Daikin вие пестите разходи за енергия, понякога повече от три пъти в сравнение с други марки, което означава, че инвестицията в климатик Daikin генерира приходи, като същевремнно продължава да бъде най – удобния климатик.
Не е тайна, че малките производители на климатична техника и оборудване се ръководят от лидерите в тази посока и доста често повтарят техните дизайнерски решения. Ето защо, ако желаете да имате оригинален или стандартен климатик в дома или офиса – не се колебайте да получите климатик DAIKIN!

Климатик Daikin се предлага в различни форми и обем, за да реши всички проблеми на подреждане у дома ви.

Ако имате малко пространство, ние ви предлагаме климатик Daikin модел Emura

климатик-Daikin-Emura-2

Ако желаете да отоплите голямо помещение, можете да закупите климатик Daikin с мулти сплит система.

Климатик-DAIKIN-MULTI-SPLIT