Фирма Тюлипс предлага широка гама от домашни камини на дърва или пелети, електрически печки, камери за вграждане и котлета, използващи твърдо гориво, аксесоари и др…

Камините на дърва се отличават с оригинален дизайн, дълъг живот, отлични отоплителни качества и висококачествена изработка. Камините отдавна вече не са само декорация на интериора, но и модерно средство за ефективно и икономично отопление. Те имат изключително голямо приложение и успешно и практично могат да присъстват както във високопланинска хижа, така и в престижен ресторант или като “домашно огнище ” във вашия дом.

Сред представените от нас фирми са на камини на пелети Да Винчи, Горна Оряховица, Алфа Плам и ДЕСТА.

Пелетни камини Да Винчи

davinci

Камини на дърва Деста

desta

Печки на дърва за етажно отопление Алфа плам

alpfa-plam

Раховец

 

rahovets-12-k

Фирма Алфа Плам АД е един от най-успешните производители на отоплителни уреди, и един от най-големите износители в страната, като се има предвид факта, че по-голямата част от своите продукти реализира на пазарите в чужбина. Годишно фирмата осъществява производство на стоки, включително уреди на твърди, течни и газообразни горива, заедно с електрически, като техният брой е над 200.000 единици. Асортиментът на производството постоянно се разширява, в съответствие с нуждите на пазара и с цел да се подобри качеството на производство. Въвеждат се нови технологии, които гарантират качество, което се потвърждава от ISO стандарта.

При нас също така ще намерите голямо разнообразие от най – популярните на българския пазар електрически печки РАХОВЕЦ.