ТЮЛИПС предлага всички алтернативи от горелки за оборудване на отоплителните котли

Горелка за дървени пелети IVG bio energy S40 с контролер за управление EMC 1.

БЕЗ  АНАЛОГ  НА  БЪЛГАРСКИЯ  ПАЗАР!

Пелетна горелка с модулация

При работата на екипите върху този проект – пелетна горелка с модулация, една от главните цели е да бъдат избегнати доста недостатъци на други горелки от този тип. В отговор на това е постигната уникална газодинамика и газо-разпределение в камерата! Надеждността по време на работа на горелката е много висока: степента на изгаряне на пелетите е много висока, постига се емисионен клас 5 (най-високият) и не може да се получи т.н. “обратен огън”.

Файлове за сваляне:

Електронният блок за управление „ЕМС” е разделен от горелката и силовата част, което с цел удобство за клиента при настройки и сервизиране!

Алгоритъмът за управление и съответният софтуер на този модулиращ тип горелка е специално създаден в съответствие с новите европейски стандарти за безопасност и електромагнитна съвместимост!

Горелката е разработена за монтиране към масовите стандартни котли с ефективни горивни камери, но също така може да се поставя на всякакъв тип котли, дори и ръчно изработени, съответно се изисква спазване на минималните изисквания за обем на горивната камера.

Детайлите от горещата част на горелката се изработват чрез лазерно рязане от жароустойчива неръждавейка, което я прави надеждна и дълготрайна!

Горелката е снабдена със седмичен таймер, с възможност за 2 пуска и 2 стопа на ден.

Възможни са допълнителни опции – връзка с компютър и връзка с мобилен телефон, както и меню на гръцки език.